2015. február 8., vasárnap

Félév

Sziasztok Kis Drágák!

Tudom, hogy nem igazán szoktak féléves élettartamnál írni, de én még is ilyenhez folyamodok.
Ma van 6 hónapja, hogy a Settlement megszületett. Amikor megnyitottam, annyi mindenre számítottam, de minderre nem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan szeretni fogjátok Lucein-t és társait. Arra gondoltam, hogy hu lesz pár, feliratkozom, akiket meg fogok becsülni, akik majd értékelik a munkám. Erre, pont ma 43 feliratkozóval rendelkezem és majdnem 10.000 oldal megjelenítéssel.
Eszméletlenül hálás vagyok nektek, hogy támogattok, és velem együtt élitek meg a Settlement világát.
Külön szeretnék köszönetet mondani Dóry-nak, aki mindig kommentel nekem, el sem tudod hinni, milyen jól esik ez nekem.
De, persze mindenki másnak is nagyon szépen köszönöm!
A jövőben, tervezem majd, a Settlement teljes átdolgozását, amint befejeztem. Remélem, akkor is velem tartotok majd!
Mivel a rész már egy ideje késik, és őszintén meg mondom, még nincs kész, ezért csak egy kis ízelítőt tudok nektek most nyújtani.
Jó olvasást kívánok hozzá!


Ölel;
Amnestia Simon 



"Az ember megpróbál eltávolódni attól,
akit elveszített, de ez lehetettlen. Muszály kapaszkodnunk belé,
abba, hogy mennyire szerettünk. Mert ha valaki meghal, 
még nem veszítjük el. Csak akkor, ha elfelejtjük a szeretetet,
amelyet éreztünk egymás iránt".
- Claudia Gray



(...) - Szóval, mennyit tudsz? – ült le Gabriell az ágy szélére, és intett a lánynak, ő is foglaljon helyet. Lio, így is tett, és leült a legközelebbi, de egyben legtávolabbi fotelre a férfitől.
- Hm, lássuk csak. – mondta a lány, majd kinyitotta az egyik ujját. – Camille Glanwille, felkereste a bátyám, a gyár miatt, ha minden igaz. Fogalmam sincs miért, de Luc, segít neki. – kinyitott még egy ujjat. – Van valami, amit nem tudtok a gyárról, de a lány igen. – még egy ujj került kinyitásra. – Ezen felül, vagy vaknak, vagy hülyének kell lenni ahhoz, hogy ne vedd észre, van köztük valami. Ami igen különös, tekintve a múltbeli eseményeket És végezetül… - kinyitotta a gyűrűs ujját is - … a boszorkány meg akarja venni a gyárat. – fejezte be.
- Ezek szerint, elég sokat tudsz. – mondta. - Camille, pár hónappal ezelőtt, ideállított, és segítséget kért Lucien-től, ő pedig, hozta a formáját. Elküldte, de aztán, valamiért meggondolta magát. Ne kérdezd miért, mert fogalmam sincs róla. Egy egyezséget ajánlott a lánynak, mi szerint, ha három teljes hónapon keresztül egy fedél alatt él vele, az ő szabályai szerint, megmenti a gyárat.
- Ez annyira rá vall. – mormogta Lio. Gabriell felállt és ösvényt kezdett taposni a szőnyegbe.
- Igen. De Camille, nem jelent meg a kiszabott időn belül. Később pedig megtudtuk, hogy a gyár ismét felrobbant. Camille pedig, ott tartózkodott a nagyapjával. Peter, meghalt, Camille pedig, agyrázkódással és pár zúzódással megúszta, ki tudja hogyan, Luc pedig ide hozta, és kezdetét vette az egyezségük.
- Ez mind szép és jó lenne, ha nem Lucien-ről beszélnénk. – állt fel Lio is. – A bátyám nem ilyen, nem segít senkinek sem csak úgy! - Kivéve a családját. – Lucien arrogáns és azt hiszi, amit akar azt meg is, kapja. Emellett pedig, egy igazi ős bunkó tud lenni.  – Gabriell-nek sokat kellett pislognia, hogy felfogja, a lány komolyan azt mondta-e, amit hallani vélt. Röviden és tömören, jellemezte Lucien felszíni ismertető jegyeit. – Oh és majdnem kihagytam, hogy több nő fordult már meg az ágyában, mint egy kurtizánnak. – kész, Gabriell nem bírta tovább, nevetésbe tőrt ki. Ez hihetetlen. Tökéletesen jellemezte Lucien-t. Kellett pár pillanat, mire Gabriell, megint összpontosítani tudott.
- Ne haragudj, csak, annyira tökéletesen sikerült leírnod.
- Lehet, de most, teljesen más, mint eddig.
- Camille megváltoztatta, még akkor is, ha az elején teljesen kerülte. (...) 

2 megjegyzés:

  1. Drága Amnestia Simon!

    Te most komolyan megakarsz ölni?! :D

    Nem emlékszem rá, hogy említettem -e már (bár lehet, hogy mégis), de azt kell, hogy mondjam, imádom, hogy nem csak Lucien és Camille személyiséget ismerhetjük meg ez által a történet során, ha nem a többiekét is. Gondolva most itt erre az ízelítőre.
    Nekem személy szerint, nagyon tetszett ez a "kis" párbeszéd, Lionelle és Gabriell között.
    Az utóbbi viselkedését egyszerűen pedig, imádom. Imádom, h az mellett, hogy tud időben komolyan viselkedni, de mellette viszont, egy vidám, jó humorú ez a Gabriell.
    Oh, és Lio?! Nos, egyet kell értenem Gabriell-el. Tökéletesen leírta Lucien-t.

    Kíváncsi lennék arra és egyben bírnám is, ha ezt Lucien is hallotta volna. :D

    Kíváncsian várom a folytatást. :)

    Ölel, Dóry

    UI. 1.: Alap, h egy ilyen nagyszerűen megírt és megfogalmazódó - egy ilyen varázslatos hangulatú és átvitelű - és egy csodálatos-különleges stílust viselő-ötvöző -, történet mellett nem tudok csak úgy elmenni, h véleményt ne hagyjak. :-*

    UI. 2.: Boldog fél éves szülinapot a Settlement-nek! ;)

    VálaszTörlés
  2. Drága Dóry!

    Nem tervezem a megölésed!:)

    Igen, említetted, én pedig nem tudok elég hálás lenni! Komolyan, annyira örülök annak, hogy van olyan, akinek tetszik, amit írok.
    Hogy őszinte legyek veled, nekem inkább Gabriell, mint Lucien. Komolyan gondolom e? Igen.
    Nagyon szeretem Gabriell-t. Tipikusan olyannak próbáltam megalkotni, aki hasonlít, még is nagyon eltért Lucien-től, pont ezért értik meg ennyire egymást.

    Sajnos, Lucien nem lesz fültanúja eme eszmecserének, egészen mással lesz elfoglalva. Vagy talán mással, nem egészen emlékszem pontosan… :*

    Sajnos, nem tökéletes, de nem is kell annak lenni. Csak azok a fránya helyesírási hibák ne lennének. Hiába írom wörd-be, maradnak benne…

    A többiek nevében is nagyon szépen köszönöm! Már nem sok van az egy évig!

    Ölel;
    Amnestia Simon

    Ui: Pénteken Szürke Ötven végre :D

    VálaszTörlés