Karakterek

(A karakterek külseje eltérhet az általam választott személyektől. Lehet ez, szemszín, haj hossz és egyéb ehhez hasonló dolgok!)

Teljes név: Camille Juliette Glanwille
Kor: 21
Szemszín: Barnás-zöld. 
Születési dátum: 1993. május 14.
Születési hely: Anglia; Brighton
Szülők: Perlina Fell (elhunyt) és Jackson Glanwille (42)
Gondviselő: Peter Fell (nagyapa)
Foglalkozás: lóidomárnak tanul
Testvérek: -


Belső jellemvonások: A külső szemmel láthatókkal ellentétben, egy igen temperamentumos lány, aki nem fél kiállni az igazáért vagy bocsánatot kérni, ha tévedett. Élete éppen minden volt, csak döccenőmentes nem. Édesanyja 12 éves korában meghalt rákban az apja pedig elhagyja, miután megtudja, hogy a lány, akit eddig nevelt és szeretett, nem is az övé. Innentől kezdve Camille Castel Come-ban él a nagyapjával Peter Fell-el, aki mint a lánya, úgy szereti a kislányt. Érzelmeit másokkal szemben ritkán mutatja ki kivéve, ha a nagyapjáról van szó.
Érzelmileg mai napig, nagyon kötődik az anyjához. Első pár évben próbálta felvenni a kapcsolatot apjával, de ezt később feladta. Mindent megtesz a körülötte élőkért, nem számít, ha ezért önmagát kell feláldoznia. Keményen és szorgalmasan tanul, hogy egy nap igazi lóidomár lehessen, mint az édesanyja. Kedves lány, ami könnyen megtéveszti az embereket. Mindig küzd és küzdeni fog az álmaiért, úgy ahogy azt az anyja is mindig tette!

Külső jellemvonások: Alacsony, mindössze 165 cm. Kerekded alakja van, nem csont és bőr. Hosszú vörös haja, az évek során nem volt levágva és ez meg is látszik, hisz már lassan a fenekét súrolja. Elől kicsit rövidebbre vágatta, pont úgy, mint az anyja is hordta. Zöldes barna szemei olykor változnak, ha boldog gyönyörű zöld színben pompáznak, ha viszont szomorú esetleg csalódott, barna árnyalatot ölt magára. Kissé vékony ajkai, halvány rózsaszínűek, már-már testszínűek. Testalakja, homokóra szerkezetű, combjai feszesek és erősek a sok lovaglásnak köszönhetően. Sminket kerüli, csak a feltétlen muszáj, akkor használ. Jobban kedveli a sportos öltözéket, mint sem az elegáns és márkás holmikat, nem mintha telne rájuk, de mégis. Arcán, sokszor mosoly játszik, mivel mindig felderíti olykor szomorú nagyapját. 


Teljes név: Lucien Anthony Bass
Kor: 25
Szemszín: Sötét barna
Születési dátum: 1989. november 21.
Születési hely: Castel Come
Szülők: Ludynda Bass (elhunyt) és Lionel Bass (elhunyt)
Gondviselő: -
Foglalkozás: Grower grófja
Testvérek: Lionella A. Bass (20)


Belső jellemvonások: Céltudatos és mindig eléri, amit akar, mindegy miről van szó. Érzelmeit sosem mutatja ki, de a húgát bármi áron megvédi. 18 éves kora óta, ő a gyámja a kislánynak, aki akkor volt, 13 éves. Fiatal kora ellenére, mindent megtett, hogy méltó legyen a Grower grófi címre. A lányokat, egy éjszakára használja, a szerelmet pedig nem keresi és nem is hisz benne. Bár, ő is tudja, hogy hamarosan meg kell házasodnia és örököst kell nemzenie. Imádja elnevezni a lovakat, ugyanis fiatal korában ez az egyetlen dolog volt, amit magának tudhatott. Szigorú neveltetést kapott és ennek meg is lett az ára. 17 éves volt mikor szülei elhunytak egy balesetben. Törődést nem igen kapott, csak húgától és legjobb barátjától Gabriell-től. Szíve mélyén egy jó ember, amit sosem mutat ki.


Külső jellemvonások: Magassága 183 cm, izmos test. Sötét barna haj zuhataggal rendelkezik, már-már fekete. Barna szemei először érzelem mentesnek tűnhetnek, de ha valaki igazán megnézi és megpróbál átlátni rajta, az hamar rájön, hogy több érzelem is rejlik benne. Arcát borosta díszíti, amitől igen sűrűn meg váll. Ajkai vastagok, és igen világosak. Teste, igen izmos és jó erőlétnek örvendő. Szereti a fényűzést, de olykor, helyesebben igen sűrűn szeret utazni csak, minél távolabb legyen Castel Come-tól. Érzelmeit sosem tudta igazán kimutatni.  


Teljes név: Lionella Abigaile Bass
Kor: 20
Szemszín: Barnás 
Születési dátum: 1994. október. 11.
Születési hely: Castel Come
Szülők: Ludynda Bass (elhunyt) és Lionel Bass (elhunyt)
Gondviselő: Lucien Bass
Foglalkozás: tanuló
Testvérek: Lucien A. Bass


Teljes név: Gabriell Flinn
Kor: 24
Szemszín: Világos barna
Születési dátum: 1990. január 10.
Születési hely: Anglia; London
Szülők: Johanna Flinn (40) Duchan Flinn (elhunyt) 
Gondviselő: Johanna Flinn
Foglalkozás: Edry grófja 
Testvérek: iker testvér Michael Flinn (24)


Teljes név: Blythe Serenty
Kor: 21
Szemszín: Csokoládé barna
Születési dátum: 1993. szeptember 3.
Születési hely: Castel Come
Szülők: Caroline Serenty (40) Dimitri Serenty (43)
Gondviselő: Caroline és Dimitri
Foglalkozás: tanuló
Testvérek: -

Teljes név: Colin Clarie
Kor: 22
Szemszín: Zöld
Születési dátum: 1992. június 21.
Születési hely: Anglia, London
Szülők: Annabeth Jessica Clarie (41) Kristofer Clarie (44) 
Gondviselő: Annabeth és Kristofer
Foglalkozás: Crusader örököse 
Testvérek: -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése